Kërko

Siguroni pronën tuaj

për një të ardhme të lumtur dhe të sigurtë së bashku

Sigurimi Kasko

Masa paraprake më e mirë është parandalimi

Shiko më poshtë

Qëllimi ynë kryesor është t'ju lehtësojmë procedurën e dëmshpërblimit

Intersig VIG ofron mundësinë e sigurimit të shëndetit nëpërmjet paketave të shumëllojshme

 • Intersig në Panairin ‘Studio&Puno’

  Intersig ishte prezent dhe këtë vit  në panairin Work & Study në datat 28-30 mars 2018 në Pallatin e Kongreseve.

 • Ne Paguajmë Dëmet

  Kur ndodh diçka e papritur, pyetja e parë që na vjen ne mëndje është: A jam në duar të sigurta? Pagimi i shpejtë me anë të procesit të drejtë dhe transparent është objektivi ynë më i rëndësishëm. Në fund të vitit …

 • Qendra Shërbimit ndaj Klientëve për Trajtimin e Dëmeve

  Nga data 3 Gusht 2015 për herë të parë në tregun shqiptar të sigurimeve, filloi punën qendra e Shërbimit ndaj Klientit për trajtimin e dëmeve të klientëve të kompanive të sigurimit Intersig VIG dhe Sigma Interalbanian VIG. Kjo qendër do …

 • Arritjet

  Që kur u bashkuan forcat me VIG Group dhe duke u bërë Intersig, Vienna Insurance Group në vitin 2012, ndikimi i kompanisë në treg është rritur në mënyrë të konsiderueshme. Në fund të 2014 Intersig VIG është: Kompania 2-të në treg me 12,76% të …

 • Përgjegjësia Sociale

  Qëllimi ynë është për të qënë më prezent dhe për të ndihmuar ata që janë me më pak fat. Ne kemi planifikuar që të jemi të përfshirë në komunitet në mënyrë që t’i shërbejnë më mirë anëtarëve më të pafavorizuar …

 • Krijo paketën tënde!

  Intersig VIG ofron mundësinë e sigurimit të shëndetit nëpërmjet paketave të shumëllojshme, fleksibël dhe të përshtatshme për të gjitha grupmoshat dhe kategoritë.