Kërko

Intersig në Panairin ‘Studio&Puno’

09.03.2018

Intersig në Panairin ‘Studio&Puno’

Intersig ishte prezent dhe këtë vit  në panairin Work & Study në datat 28-30 mars 2018 në Pallatin e Kongreseve.