Kërko

Përgjegjësia sociale

Përgjegjësia sociale

Qëllimi ynë është për të qënë më prezent dhe për të ndihmuar ata që janë me më pak fat. Ne kemi planifikuar që të jemi të përfshirë në komunitet në mënyrë që t’i shërbejnë më mirë anëtarëve më të pafavorizuar të shoqërisë.

Aktivitete:

Në këtë kuadër ne bashkëpunuam me një organizatë jo-fitimprurëse “Jonathan Center”, e cila trajton fëmijët me sindromën Down, në organizimin e një ditë terapeutike për fëmijët që trajtohen në këtë qendër.

Qëllimi jonë ishte për të ndihmuar dhe mbështetur në organizimin e të gjitha aktiviteteve që u zhvilluan atë dite. Stafi i Intersig ndihmoi vullnetarisht me pasion dhe entuziazëm në organizimin e ditës terapeutike për fëmijet e kësaj qendre,