Kërko

Shërbime

SIGURIME NË TRANSPORT

SIGURIMET E MARINES DHE AVIACIONIT Sigurimi i Përgjegjësise së Aeroporteve Sigurimi i Përgjegjësise së Kontrollit të Trafikut Ajror Sigurimi i Trupit të Avionit Sigurimi i lundruesve për përgjegjësinë ndaj palëve të treta Sigurimi i trupit të anijeve   SIGURIMI I …

SIGURIMI I PËRGJEGJËSIVE DHE I GARANCIVE

SIGURIMI I PËRGJEGJËSIVE Intersig ju ofron Sigurimin e Përgjegjësisë ndaj palëve të treta që mund të rrjedhë nga aktiviteti juaj privat dhe/ose tregtar: Përgjegjësia Civile ndaj Palëve të treta Përgjegjësi Publike Përgjegjësi Produkti Përgjegjësia e Drejtorëve dhe Oficerëve BBB / …

SIGURIMI I SHËNDETIT

TË KUJDESESH PËR VETEN FILLON NGA 50€ NË VIT! Sëmundjet dhe rastet akute nuk zgjedhin. Sigurimi i shëndetit është mënyra më efikase për t’i paraprirë. Nëse bleni policën e shëndetit Intersig VIG, ju përfitoni: Mundësi diagnostikimi, kurimi dhe trajtimi në spitalet …

SIGURIMI I PASURISË

Kush mund t’ju ndihmonte në kohë rekord prej 2 javësh, në rast se biznesi juaj ndërpritet papritur? Po në rast se banesa juaj do të shkatërrohej në një çast? Intersig VIG mbron: Biznesin (godinën dhe asetet) Ndërprerjen e biznesit Banesën …

SIGURIME MOTORIKE

Ndihu i sigurte me Intersig VIG Sigurimi i mjeteve motorike përfshin: Sigurimin TPL, Kasko, Karton Jeshil, Policë Kufitare dhe Sigurimin e pasagjereve nga aksidentet në transportin publik. SIGURIMI TPL Sigurimi TPL – Sigurimi i drejtuesve dhe pronarëve të mjeteve motorrike për …