Kërko

Siguroni pronën tuaj

për një të ardhme të lumtur dhe të sigurtë së bashku

Sigurimi Kasko

Masa paraprake më e mirë është parandalimi

Shiko më poshtë

Qëllimi ynë kryesor është t'ju lehtësojmë procedurën e dëmshpërblimit

Intersig VIG ofron mundësinë e sigurimit të shëndetit nëpërmjet paketave të shumëllojshme

 • Njoftim

  Nga data 01 Korrik 2021 hyn në fuqi ligji Nr. 32/2021 “Për Sigurimin e Detyrueshëm në Sektorin e Transportit”. Sipas këtij ligji, pronari/përdoruesi i mjetit të transportit gjatë përdorimit të tij është i detyruar të mbajë me vete, ndër të …

 • Intersig në Panairin ‘Studio&Puno’

  Intersig ishte prezent dhe këtë vit  në panairin Work & Study në datat 28-30 mars 2018 në Pallatin e Kongreseve.

 • Ne Paguajmë Dëmet

  Kur ndodh diçka e papritur, pyetja e parë që na vjen ne mëndje është: A jam në duar të sigurta? Pagimi i shpejtë me anë të procesit të drejtë dhe transparent është objektivi ynë më i rëndësishëm. Në fund të vitit …

 • Qendra Shërbimit ndaj Klientëve për Trajtimin e Dëmeve

  Nga data 3 Gusht 2015 për herë të parë në tregun shqiptar të sigurimeve, filloi punën qendra e Shërbimit ndaj Klientit për trajtimin e dëmeve të klientëve të kompanive të sigurimit Intersig VIG dhe Sigma Interalbanian VIG. Kjo qendër do …