Kërko

Vizioni dhe misioni

Vizioni dhe misioni

Vizioni:

Vizioni jonë është që të jemi kompania e sigurimit më e besuar dhe më e preferuar në treg.

Misioni:

  • Ne jemi të dedikuar për të qënë kompania lider në Shqipëri nëpërmjet produkteve konkuruese që ofrojmë dhe shërbimit cilesor.
  • Ne kujdesemi për njerezit në vecanti.
    Ne jemi të përkushtuar për drejtësi, partneritet, respekt reciprok, transparencë dhe marrëdhënie të qëndrueshme.
  • Kjo është ambicia jonë për të krijuar biznes më tërheqës dhe një mjedis pune te favorshëm për të siguruar suksesin tonë.
  • Ne krijojmë vlera të qëndrueshme.
  • Ne jemi të orientuar drejt rritjes së qëndrueshme dhe fitimprurëse, për të rritur më tej forcën tonë financiare.
  • Ne kujdesemi që të jemi sa më pranë klientëve tanë duke u bazuar në praktikat më të mira në fusha të ndryshme te biznesit. Keto programe dhe praktika na sigurojnë nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit dhe shërbime inovatore me kosto optimale.
  • Ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë sociale, prandaj jemi të angazhuar me programe sociale dhe me projekte të dedikuara për ata me më pak fat në jetë dhe për ata që do të jenë në të ardhmen tonë-fëmijet tanë.