Kërko

Karriera

Çdo ditë integritet e ndershmëri

Karriera

Vende Vakante

Bashkohu me kolegët e Intersig të cilët punojnë së bashku çdo ditë me integritet e ndershmëri për t’i shërbyer brezave të sotëm dhe atyre të ardhshëm.

Kerkohet – “SPECIALIST ADMINISTRIMI  FINANCIAR”

Shkarkoni kushtet e aplikimit per SPECIALIST ADMINISTRIMI FINANCIAR