Vende Vakante

Bashkohu me kolegët e Intersig të cilët punojnë së bashku çdo ditë me integritet e ndershmëri për t'i shërbyer brezave të sotëm dhe atyre të ardhshëm. 

Kerkohet - ‘SPECIALIST ADMINISTRIMI  FINANCIAR’