Krijo Paketën Tënde!

22 / 03 / 2016
Intersig VIG ofron mundësinë e sigurimit të shëndetit nëpërmjet paketave të shumëllojshme, fleksibël dhe të përshtatshme për të gjitha grupmoshat dhe kategoritë....
Lexo më shumë

Qendra Shërbimit ndaj Klientëve për Trajtimin e Dëmeve

20 / 08 / 2015
Nga data 3 Gusht 2015 për herë të parë në tregun shqiptar të sigurimeve, filloi punën qendra e Shërbimit ndaj Klientit për trajtimin e dëmeve të klientëve të kompanive të sigurimit Intersig VIG dhe Sigma Interalbanian VIG. Kjo qendër do të funksionojë 12 orë në ditë, nga e Hëna në...
Lexo më shumë

Ne Paguajmë Dëmet

20 / 08 / 2015
Kur ndodh diçka e papritur, pyetja e parë që na vjen ne mëndje është: A jam në duar të sigurta? Pagimi i shpejtë me anë të një procesi të drejtë dhe transparent është objektivi ynë më i rëndësishëm. Në fund të vitit 2014, Intersig VIG është renditur kompania e dytë në treg...
Lexo më shumë

Arritjet

20 / 08 / 2015
Që kur u bashkuan forcat me VIG Group dhe duke u bërë Intersig, Vienna Insurance Group në vitin 2012, ndikimi i kompanisë në treg është rritur në mënyrë të konsiderueshme.   Në fund të 2014 Intersig VIG është: Kompania 2-të në treg me 12,76% të tregut total. Kompania 2-të në tregun e...
Lexo më shumë

Përgjegjësia Sociale

20 / 08 / 2015
Qëllimi ynë është për të qënë më prezent dhe për të ndihmuar ata që janë me më pak fat. Ne kemi planifikuar që të jemi të përfshirë në komunitet në mënyrë që t’i shërbejnë më mirë anëtarëve më të pafavorizuar të shoqërisë. Aktivitete: Në këtë kuadër ne bashkëpunuam me një organizatë jo-fitimprurëse...
Lexo më shumë