Sigurime Motorrike

 

Sistemi GPS

Sistemi GPS mundëson përcaktimin e vendndodhejs së automjetit tuaj në cdo kohë dhe cdo moment.

Cfare ofron ky shërbim:

  • Jep informacion mbi vendndodhjen e mjetit tuaj në cdo moment
  • Itinerarin e përshkruar nga mjeti;
  • Kohën e qëndrimit ndezur apo fikur,
  • Kilometrat e përshkruar për një ditë, javë apo muaj;
  • Sasinë e karburantit të shpenzuar si dhe shpejtësitë e lëvizjes së tij.

Sistemi GPS ju njofton me e-mail/celular kur mjeti:

  • Lëviz me motor të fikur
  • Kalon shpejtësinë e lejuar
  • Del nga zona e mbulimit
  • Përfshihet në një aksident
  • Qëndron për një kohë të gjatë me motor ndezur pa lëvizur 

Sa kushton?

Ju lutem paraqituni në nje nga pikat e Intersig VIG