Udhëtojmë Sëbashku...

 
 

Ndihu i Sigurte me Intersig VIG

Sigurimi i mjeteve motorike përfshin:Sigurimin TPL,Kasko, Karton Jeshil, Policë Kufitare dhe Sigurimin e pasagjereve nga aksidentet në transportin publik.