Shëndeti mbi të gjitha

Të kujdesesh për veten fillon nga 50€ në vit!

Sëmundjet dhe rastet akute nuk zgjedhin. Sigurimi i shëndetit është mënyra më efikase për t’i paraprirë. Nëse bleni policën e shëndetit Intersig VIG, ju përfitoni:

  • Mundësi diagnostikimi, kurimi dhe trajtimi në spitalet më të mira në Shqipëri dhe në mbarë botën
  • Rimbursimi në kohë rekord të shpenzimeve mjekësore
  • Shërbim mjekësor profesional
  • Asistencë në përzgjedhjen e spitalit, organizimin dhe transferimin
  • Pagesë direkte nëpër spitale dhe klinika